Google resultaten in uw mailbox

vernieuwde uitstraling van email en rapportage

Uw website is misschien wel het belangrijkste online middel om gevonden te worden via Google! Bij Ziber besteden we heel veel energie om de techniek van uw website optimaal te maken voor Google. Maar dan wilt u natuurlijk ook wel weten of dat werkt?! Daarom sturen we u per email wekelijks een korte samenvatting van de bezoekers resultaten van uw website. Gewoon overzichtelijk op 1 blaadje, want u heeft het al druk genoeg.  Vandaag hebben we vormgeving en presentatie hiervan eenvoudiger en mooier gemaakt, om u nog beter van dienst te zijn.

 

Ontvangt u nog geen wekelijks resultaten overzicht?

Bekijk dan deze uitleg om dit nu nog te activeren via de MediaPublisher: http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/218312-berichtgeving-email-rapportages-instellen (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/218312-berichtgeving-email-rapportages-instellen)

 

Tips voor een beter resultaat bij Google?

Wij zorgen voor de beste techniek en u voor de beste inhoud van uw website. Waar moet u eigenlijk op letten voor een beter resultaat bij Google? Bekijk hier onze tips: http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/topics/31566-seo-zmo-vindbaarheid-website (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/topics/31566-seo-zmo-vindbaarheid-website)

 

Het Ziber Team

email email