Ziber ondersteunt Office 365

Voor domeinnaamregistratie en e-mail op uw domeinnaam kunt u altijd al bij Ziber terecht. Veel van onze klanten kiezen er naast een Ziber website ook voor om de domeinnaam en e-mail bij ons onder te brengen, zodat ze één aanspreekpunt hebben voor alles wat met de website te maken heeft. Wij zijn met onze mailoplossing onlangs overgestapt naar Office 365 van Microsoft.

 

Overstappen naar de nieuwe omgeving

Overstappen naar de nieuwe omgeving is vanaf nu voor al onze klanten mogelijk. Aan de overstap zijn geen kosten verbonden en de kosten die u nu betaald voor uw bestaande mailboxen blijven gelijk. Wel vergt de overstap wat van u tijd. Uiteraard helpen wij u stap voor stap door dit proces heen.

Na de overstap beschikt u over meer mailbox-ruimte op de server (de Desktop mailbox krijgt 2 GB en de Mobile mailbox 50 GB) en ook wijzigt het adres van de webmail (https://outlook.office365.com).

Ook krijgt u na de overstap meer mogelijkheden met betrekking tot het instellen van de spamfiltering op uw mailbox(en). Zo kunt u zelf bepalen hoe ‘strikt’ de mail gefilterd moet worden en kunt u zelf bepalen wat er met geblokkeerde mail gebeurt.

Voor gebruikers van de Mobile mailbox is het vanaf nu ook mogelijk om de mailbox als ‘Exchange’ mailbox in te stellen in de nieuwste versie van Outlook (2016). Dit ging met de ‘oude’ mailbox niet.

 

Nieuwe mogelijkheden

Bij de overstap naar Office 365 zijn ook nieuwe mogelijkheden ontstaan. Naast de 2 bestaande mailboxen (Desktop en Mobile) lanceren wij ook de nieuwe Mobile Office mailbox. Hierbij krijgt u het volledige Office 2016 pakket (Word, Excel, Outlook, etc) tot uw beschikking met licenties voor 5 computers, 5 tablets en 5 telefoons. Daarnaast krijgt u bij dit pakket de beschikking over 1 TB aan ruimte op OneDrive en de mogelijkheid tot het gebruik van Skype for Business (voor chatberichten en HD-videovergaderingen).

De kosten voor deze nieuwe mailbox zijn 15,50 euro per maand.

 

Ziber is certified Microsoft Cloud partner

Ziber is door Microsoft gecertificeerd als Silver Cloud partner om deze nieuwe mailboxen en Office 365 aan alle klanten te kunnen ondersteunen. U kunt dus van ons een goede support en ondersteuning verwachten!

 

Meer weten? Lees alles over de nieuwe mogelijkheden op:

www.ziber.nl/email (http://www.ziber.nl/email)

 

office 365 office 365