Volgt u onze @ZiberSupport twitter al?

Voor alle Ziber producten; updates, vernieuwingen en aankondigingen!

Bent u actief op Twitter (http://www.twitter.com) en klant bij Ziber (http://www.ziber.nl)..? Dan adviseren wij u de Ziber Support Twitter (http://www.twitter.com/zibersupport) te gaan volgen om zo als eerste op de hoogte te zijn van de updates, vernieuwingen en aankondigingen.

Doorontwikkeling
Ziber ontwikkelt alle producten continu door. Iedere week is er wel een kleine of grote wijziging. Regelmatig plaatsen we nieuwsberichten op de website http://support.ziber.nl (http://support.ziber.nl) of sturen we een nieuwsbrief aan alle klanten.

Maar iedere update, vernieuwing of aankondiging staat als eerste op de support Twitter (http://www.twitter.com/zibersupport)! Wilt u dus snel en eenvoudig op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van uw website, webshop (http://www.shoplin.nl) of SenseView (http://www.senseview.nl)? Volg ons (http://www.twitter.com/zibersupport) vandaag dan nog, zodat u niets mist!!

Het Ziber team
Volgt u onze @ZiberSupport twitter voor alle Ziber producten; updates, vernieuwingen en aankondiging Volgt u onze @ZiberSupport twitter voor alle Ziber producten; updates, vernieuwingen en aankondiging