Met Ziber SSL beveiliging hoger in Google

SSL beveiliging nu verkrijgbaar op iedere Ziber website

Met de nieuwe beveiligingsmogelijkheden van uw Ziber website is het dubbel raak! Alle informatie tussen uw bedrijf en de bezoeker van uw website wordt beveiligd (SSL versleuteld) en bovendien geeft Google uw website een hoger resultaat in de zoekmachine. Vanaf nu kunt u eenvoudig een SSL-beveiligingscertificaat bij Ziber aanvragen en laten activeren op uw website. In dit bericht leest u meer over hoe het werkt.

Uw website veiliger voor een bezoeker met SSL
Een SSL-certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de bezoekers van uw website en onze servers. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden, zonder het risico dat ze in handen vallen van derden. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat uw website via ‘https://’ bereikbaar wordt, daarnaast verschijnt er een slotje in beeld in de adresbalk van de browser wanneer een bezoeker uw website bezoekt (zie afbeelding).

Beter resultaat bij Google met SSL
Bezoekers van uw website krijgen een veilig gevoel, omdat niemand ’mee kan luisteren’ en dat is in deze digitale tijd erg belangrijk. Zelfs zo belangrijk dat Google heeft aangekondigd (http://googlewebmastercentral.blogspot.nl/2014/08/https-as-ranking-signal.html) websites met SSL beveiliging een beter resultaat te geven in de zoekmachine! Kortom, veiliger voor uw klanten en een hogere ranking bij Google.

Meer weten?
Lees meer over de mogelijkheden en soorten van beveiliging van uw Ziber site op www.ziber.nl/ssl (http://www.ziber.nl/ssl).


Het Ziber Team

Betere resultaat bij google door SSL beveiliging op uw Ziber website! Betere resultaat bij google door SSL beveiliging op uw Ziber website!