Diverse updates in de Nieuwsbrief app

Het zal u niet ontgaan zijn, we hebben niet lang geleden de geheel vernieuwde Nieuwsbrief app gelanceerd. Het is nu dus ontzettend makkelijk geworden om vanuit je Ziber website alle volgers op de hoogte te houden via e-mail. Door alle feedback van klanten hebben we gelijk nog een aantal verbeteringen doorgevoerd, zodat de app nog beter is. In dit bericht meer hierover.

 

Bevestigingsmail

Met de Nieuwsbrief app geeft u bezoekers van uw website de mogelijkheid om zich in te schrijven voor uw nieuwsbrief. Wanneer een bezoeker dit doet, krijgt hij of zij vanaf nu een automatische bevestigings e-mail van deze inschrijving. De e-mail is natuurlijk helemaal opgemaakt in de huisstijl van uw website en voorzien van uw logo. Het persoonlijke bericht dat in de mail staat, kunt u laten aanpassen door de maker van uw website (vormgever) of door Ziber (support@ziber.nl (mailto:support@ziber.nl)).

 

Fontgrootte op mobiele apparaten

We hebben een update doorgevoerd waarbij wordt gekeken naar de grootte van het apparaat waarop een ontvanger van uw nieuwsbrief de e-mail bekijkt. Wanneer dit op een mobiele telefoon gebeurt wordt de fontgrootte automatisch bijgesteld, zodat de nieuwsbrief ook op een klein scherm perfect leesbaar is. Wanneer de ontvanger van de e-mail op een bericht klikt, opent automatisch uw mobiele website en verschijtn het hele bericht in beeld.

 

Algemene verbeteringen

Naast de bovenstaande aanpassingen zijn er ook een aantal performance-updates doorgevoerd, waarbij de nieuwsbrief nu op nog meer apparaten en mailprogramma’s optimaal getoond wordt. Bekijk hier een overzicht van de mailprogramma’s waarop de  nieuwsbrief getest is en optimaal getoond wordt:

http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/871377-het- uiterlijk-van- de-nieuwsbrief (http://usersupport.ziber.nl/knowledgebase/articles/871377-het- uiterlijk-van- de-nieuwsbrief)

 

Nu ook verkrijgbaar op Webbly

De Nieuwsbrief app is vanaf nu ook optioneel verkrijgbaar op het product Webbly! Voor tarieven of een demo kunt u kijken op www.ziber.nl/nieuwsbrief (http://www.ziber.nl/nieuwsbrief)

 

Het Ziber Team